STANOVER (Stanozololum) 100tab/10mg

VERMODJE PHARM

Stanover е анаболичен стероид с основно действащо вещество станозолол. Действието на препарата се смята за меко, но в същото време и много ефективно. Приемът на стероида спомага за оформяне и изразяване на качествена мускулна маса. С негова помощ се придава релефност, повишаване на силовите показатели на издръжливостта. С помощта на Stanover вие бързо постигате желаната мускулна маса и релефност, необходими преди състезания. Той помага още и за задържане на вече натрупаната суха мускулна маса. Изхвърля от организма течностите и излишните мазнини.

Stanover е добро закрепващо средство след силни курсове за натрупване на маса, минимизира отката и спомага за задържане на силовите показатели.

Дневната дозировка от прием на препарата е от 30 до 60 мг. Пие се след храна, с много течности. Жените да приемат по 10 мг на ден.

Странични ефекти:
Спазвайки необходимите дозировки атлетите достигат невероятен прилив на енергия и сила. Ръстът на силовите показатели по време на приема на Stanover, като намаляващ мазнините, дава възможност на атлетите да достигнат впечатляващи резултати за минимално кратък срок.

Употребата от жени в разумни дози позволява да се избегне вирилизацията, дори и при прием от минимални дози.

При някои атлети се забелязва нарушение на черния дроб, главоболие, нарушения на стомаха, повишено кръвно налягане, мускулни спазми, повишен холестерол, окосмяване или оплешивяване, акне и кожни проблеми, нарушения на сърдечно съдовата система.

 

След приключване на прима на препарата, страничните ефекти изчезват.

промо25.00
18.00 €