NAPOSIM (Methandienonum) 100tab/10mg

VERMODJE PHARM

Naposim е анаболен стероид по нов образец, който напълно обосновано се смята за един от най-силните сред анаболните агенти със стероиден произход.

Действащото вещество на стероида е метандиенон, който подобрява метаболизма на калция и активира постъпването му в костната тъкан. Препаратът подобрява самочувствието на спортиста, също и неговия апетит. Приемът на Naposim не само способства за увеличението на мускулната маса и ускореното разграждане на подкожната мазнина, но и оказва положително въздействие върху организма на атлета като цяло. Препаратът оказва общо укрепващо въздействие върху организма.

Прием:
Ежедневните дозировки от препарата са до 50 – 60 мг на ден. Трябва да се обърне внимание, че дозировката на препарата, трябва да бъде съобразена с подготовката и индивидуалните особености на атлета, стажа му в употребата на подобни стероиди. Не трябва да се заблуждавате, че по-голямото количество прием от препарата, може да доведе до по-голям ръст на мускулна маса. Положителен резултат от приема на Naposim ще забележите още час-два след приема. Препаратът въздейства на организма в продължителност от 3 – 4 часа. Максимален ефект при приема на препарата може да достигнете при прием от шест – осем седмици.

Употребата му от атлети-жени трябва да бъде не повече от 10 – 20 мг за ден, за срок от 4 седмици.

 

Странични ефекти:
При правилна употреба и дозировка страничните ефекти са много редки. С повишаване на дозата може да настъпят усложнения за черния дроб, задържане на течности в организма, неконтролируемо увеличение на теглото, сърцебиене, повишено кръвно налягане. Друг страничен резултат от приема на препарата е гинекомастията, което може да се предотврати с подходящ прием на други препарати.

15.00 €