KAMAGRA GEL(Sildenafil citrate) 5ml/100mg

Секс стимуланти

По време на сексуална възбуда в мъжкото тяло се произвеждат два хормона – Cyclic GMP и phosphodiesterase type 5 (PDE-5). Първият хормон - Cyclic GMP отговаря за това мускула в артериалната стена на пениса да увеличи нивото на кръвта. Втория хормон- Phosphodiesterase type 5 (PDE-5) e този, който намалява ерекцията. Kamagra (Ajanta Pharma) съдържа Силданафил като основна активна съставката. Когато навлезе в тялото, силданафилът възпрепятства производството и действието на PDE-5, като по този начин удължава ерекцията. В активната си фаза Kamagra (Ajanta Pharma) задържа отделянето на хормона Phosphodiesterase type 5. Това дава възможност на пениса поддържа силна ерекция по-дълго време. Естествено, за да действа Kamagra (Ajanta Pharma) е задължително да е на лице основната Cyclic GMP, което ще рече, че трябва да има ерекция. За да се стигне до ерекция, както е ясно е необходимо възбуждане и сексуално стимулиране. От тук казаното, следва да се има предвид, че Камагра увеличава продължителността ерекция и забавя еякулацията, след като вече е настъпила ерекция в резултат на сексуална възбуда и сексуално стимулиране.

Препоръчителната дневна доза Kamagra (Oral Jelly) е по една доза след хранене.

В редки случаи съществува възможност за индексиране на прием по 1, 2 или 3 пъти дневно по един гел след хранене. При всички случаи не е препоръчително да се превишава обичайната доза Kamagra Oral Jelly. Максимален прием Камагра е по два орални гела на ден!

 

Камагра е ефективен секс стимулант - продукт за овладяване на преждевременната еякулация удължаване на ерекцията и постигане на полова издръжливост и мощ!

5.00 €