KAMAGRA GOLD(Sildenafil citrate) 4tab/100mg

Секс стимуланти

KamagraGold100 / Камагра Голд 100 е безопасен и много популярен продукт, който е създаден от Ajanta Pharma (Индия), специално предназначен за лечение на ЕД, (еректилна дисфункция).

Активната съставка на Kamagra Gold 100 / Камагра Голд 100 е същата както и при Viagra, Sildenafil Citrate. Sildenafil се продава под имена други имена като Revatio и Silagra. Освен за лечение на еректилна дисфункция, Sildenafil Citrateпървоначално се е използвал за лечение на БАХ (белодробна артериална хипертония).

Как да се приемаKamagraGold100 / Камагра Голд 100

Не смесвайте KamagraGold100 / Камагра Голд 100 с наркотиците, с всички грейпфрут продукти, , с мастни храни. Ако сте консумирали тежка храна, не забравяйте да чакате поне два часа, преди да приемете Kamagra.

KamagraGold100 / Камагра Голд 100не трябва при никакви обстоятелства да се приема с продукти съдържащи нитрати.

Нитрати лекарства се използват от пациенти за лечение на болка в гърдите, проблеми със сърцето и стенокардия. Нитратите се използват като предпазна мярка за предотвратяване на тези проблеми и комбинацията със силденафил цитрат ще понижи кръвното налягане на пациента. Не забравяйте да се консултирате с вашия общопрактикуващ лекар преди да решите да вземете Kamagra, или всяко друго лекарство с Sildenafil.

След като приемете KamagraGold100 / Камагра Гол 100 ще отнеме около 30 - 60 минути продуктът да започне да действа, въпреки че следва да се отбележи, че Камагра работи само след сексуална стимулация. След прием кръвоносните съдове на мъжкият полов орган се разширяват, което води до генериране на по-голям приток на кръв, като това спомага да се достигне до по-здрава ерекция, която ще издържи по - дълго време. Има медицински доклади, че ерекцията след прием на Камагра е с продължителност около 5 до 6 часа.

Има няколко клинични проучвания, проведени с цел да се определи ефективността на KamagraGold100 / Камагра Гол 100. Установено е, че KamagraGold100 / Камагра Гол 100 е изключително ефикасен продукт.. Не зависимо дали причината за еректилната дисфункция е на психическа или физичека основа е доказано, че KamagraGold100 / Камагра Гол 100 действа еднакво добре и при двата случая, дори и при комбинация от тях.

 

 

 

8.00 €